Centrale Termice Ariston

Marca Ariston apare in anul 1960 si reuseste ca intr-o perioada scurta de timp sa devina una dintre marcile recunoscute la nivel international. In prezent marca Ariston este perceputa la nivel mondial ca emblema definitorie a echipamentelor de inalta calitate destinate confortului casnic si nu numai.


Astfel ca, Ariston este una dintre marcile de top, fiind exponentul echipamentelor ce reunesc intr-un design rafinat si elegant tehnologii moderne, in permanenta inovatoare, acestea generand performante superioare cu reale economii de energie. Ariston Thermo Group este lider international in productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera.


In 2008, grupul a inregistrat vanzari in valoare de 1,2 miliarde si a produs 6,5 milioane de produse in cele 19 fabrici, localizate in 10 tari. Avand un numar total de 6.800 de angajati, 40 de filiale in 26 de tari, distribuind in mai mult de 150 de tari, compania reuseste sa se plaseze in top pe piata de termosanitare.


Ariston Thermo Group ofera o gama completa de produse, sisteme si servicii prin intermediul marcilor sale de referinta, Ariston, Chaffoteaux si Rendamax.


Tendinta este aceea de a imbunatati in permanenta calitatea confortului generat de echipamentele Grupului Ariston Thermo, incorporand acestora tehnologii de inalta performanta, obtinandu-se astfel o calitate deosebita si o eficienta maxima, cu un impact minim asupra factorilor de mediu.


Pentru detalii vizitati site-ul http://www.ariston.com/ro/